E-Book, Englisch, 572 Seiten, eBook
Nayik / Gull Antioxidants in Vegetables and Nuts - Properties and Health Benefits
1. Auflage 2020
ISBN: 978-981-15-7470-2
Verlag: Springer Singapore
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
E-Book, Englisch, 572 Seiten, eBook
ISBN: 978-981-15-7470-2
Verlag: Springer Singapore
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Pea.- Chapter 2. Lotus (Nelumbo nucifera Gaertn).- Chapter 3. Beetroot.- Chapter 4. Lemongrass.- Chapter 5. Pumpkin.- Chapter 6. Tinda (Praecitrullus fistulosus).- Chapter 7. Turnip.- Chapter 8. Spinach.- Chapter 9. Bitter Gourd.- Chapter 10. Tomato (Solanum Lycopersicon).- Chapter 11. Radish.- Chapter 12. Dandelion (Taraxacum officinale).- Chapter 13. Drum stick (Moringa Oleifera).- Chapter 14. Mushroom.- Chapter 15. Yam.- Chapter 16. Leek (Allium ampeloprasum L.).- Chapter 17. Cucumber (Cucumis sativus L.).- Chapter 18. Taro (Colocasia esculenta).- Chapter 19. Cocunut.- Chapter 20. Walnut.- Chapter 21. Almond.- Chapter 22. Water chestnut (Trapanatans).- Chapter 23. Horse Chestnut.- Chapter 24. Sweet Chestnut.- Chapter 25. Pistachio.- Chapter 26. Peanut.- Chapter 27. Raisin.- Chapter 28. Cashew Nut (Anacardium occidentale).- Chapter 29. Hazelnut.