Buch, Englisch, 368 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 684 g
Theory and Laboratory Experiments
Buch, Englisch, 368 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 684 g
ISBN: 978-0-471-32241-2
Verlag: Wiley
In diesem Laborhandbuch werden zunächst die Grundprinzipien der Lebensmitteltechnik vorgestellt. Es folgen viele Seiten nützlicher Hinweise für den Laboralltag: ausführlich erklärte Versuchsabläufe, exakte Angaben zur instrumentellen Ausrüstung und zum Betrieb der Geräte, Computersimulationstests und vieles mehr. Vor jeder Versuchsanleitung werden die Ziele des Experiments genau definiert. Im Anschluß finden sich Hilfestellungen zur Datenanalyse und Interpretation. (01/00)
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Weitere Infos & Material
Product Formulation and Process Optimization Using Linear Programming.
Material Testing and Rheology of Solid Foods.
Rheology of Liquid and Semisolid Foods.
Concepts of Heat Transfer and Thermal Death Times.
Canning, Retort Thermal Processing, and Lethality Computation by General Method.
Heat Penetration Test and Thermal Process Design Using Ball's Formula Method.
Blanching and Freezing of Foods.
Ultra-High-Temperature Processing.
Membrane Processing of Liquid Foods.
Evaporation Concentration of Liquid Foods.
Principles of Experimental Design.
Spray and Drum Drying.
Convective Drying of Foods.
Osmotic Dehydration of Foods.
Microwave Heating of Foods.
Frying of Foods.
Extrusion Cooking of Foods.
Packaging of Foods.
Process Controls in Food Manufacturing.
Appendices.
Index.