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Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)

48  Treffer  für „Concentrate“


    Dumpler Heat Stability of Concentrated Milk Systems

    Kinetics of the Dissociation and Aggregation in High Heated Concentrated Milk Systems
    1. Auflage 2018
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-658-19695-0
    Medium: Buch
    74,89 € (inkl. MwSt.)
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    Wang Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2018
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-5587-5
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Wang Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation

    1. Auflage 2018
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-10-6174-5
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Lück / Jager Antimicrobial Food Additives

    Characteristics - Uses - Effects
    2. Auflage 1997
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-540-61138-7
    Medium: Buch
    235,39 € (inkl. MwSt.)
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    Hertrampf / Piedad-Pascual Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

    2000
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-0-412-62760-6
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hertrampf / Piedad-Pascual Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2000
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-1-4020-1527-4
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Gilbert Progress in Food Contaminant Analysis

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0337-4
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Fleischammer Quality by Design for Electronics

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-412-56360-7
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Williams Understanding the Hospitality Consumer

    1. Auflage 2002
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-5249-0
    Medium: Buch
    72,30 € (inkl. MwSt.)
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    Merchant / Martin Industrial Farm Animal Production, the Environment, and Public Health

    Erscheinungsjahr 2024
    Verlag: Johns Hopkins University Press
    ISBN: 978-1-4214-5040-7
    Medium: Buch
    50,70 € (inkl. MwSt.)
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    Clay / Stokke Food Aid Reconsidered

    Assessing the Impact on Third World Countries
    1. Auflage 2025
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-041-00599-5
    Medium: Buch
    128,70 € (inkl. MwSt.)
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    Taylor / Alasalvar Seafoods

    Quality, Technology and Nutraceutical Applications
    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2002
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-07635-0
    Medium: Buch
    129,98 € (inkl. MwSt.)
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    Taylor / Alasalvar Seafoods

    Quality, Technology and Nutraceutical Applications
    2002
    Verlag: Springer Berlin Heidelberg
    ISBN: 978-3-540-42476-5
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Early Technology of Dairy Products

    2. Auflage 1997
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0344-2
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Roussos / Viniegra-Gonzalez / Lonsane Advances in Solid State Fermentation

    1997
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-0-7923-4732-3
    Medium: Buch
    320,99 € (inkl. MwSt.)
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    Clark / Bodyfelt / Costello The Sensory Evaluation of Dairy Products

    2. Auflage 2009
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-1-4899-9842-2
    Medium: Buch
    90,94 € (inkl. MwSt.)
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    Jackson / Knize / Morgan Impact of Processing on Food Safety

    1999. Auflage 1999
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-306-46051-7
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Khulbe / Matsuura / Feng Synthetic Polymeric Membranes

    Characterization by Atomic Force Microscopy
    2008
    Verlag: Springer Berlin Heidelberg
    ISBN: 978-3-540-73993-7
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Dickinson New Physico-Chemical Techniques for the Characterization of Complex Food Systems

    1995
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0252-0
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Laszlo Salt

    Grain of Life
    1. Auflage 2001
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51131-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,99 € (inkl. MwSt.)
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    Roussos / Viniegra-Gonzalez / Lonsane Advances in Solid State Fermentation

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 1997
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-90-481-4904-9
    Medium: Buch
    320,99 € (inkl. MwSt.)
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    Clapp Food

    3rd Auflage
    Verlag: Polity Press
    ISBN: 978-1-5095-4177-5
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
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    Preedy Caffeine

    Chemistry, Analysis, Function and Effects
    1. Auflage 2012
    Verlag: Royal Society of Chemistry
    ISBN: 978-1-84973-475-2
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
    211,99 € (inkl. MwSt.)
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    Slade / Levine Water Relationships in Foods

    Advances in the 1980s and Trends for the 1990s
    1991
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-43936-0
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Jackisch Modern Winemaking

    1. Auflage 2018
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-1-5017-2181-6
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 0 - No protection
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    Mathlouthi / Reiser Sucrose

    Properties and Applications
    1995. Auflage 1994
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-7514-0223-0
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Fink-Gremmels Animal Feed Contamination

    Effects on Livestock and Food Safety
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Woodhead Publishing
    ISBN: 978-1-84569-725-9
    Medium: Buch
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    Manickavasagan / Ali / Lim Plant Protein Foods

    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-91208-6
    Medium: Buch
    181,89 € (inkl. MwSt.)
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    Khulbe / Matsuura / Feng Synthetic Polymeric Membranes

    Characterization by Atomic Force Microscopy
    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2008
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-09327-2
    Medium: Buch
    119,99 € (inkl. MwSt.)
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    Jackson / Knize / Morgan Impact of Processing on Food Safety

    1. Auflage 2012
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4613-7201-1
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Nair The Geography of Cardamom (Elettaria cardamomum M.)

    The "Queen" of Spices - Volume 2
    1. Auflage 2020
    Verlag: Palgrave Macmillan
    ISBN: 978-3-030-54473-7
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hudson New and Developing Sources of Food Proteins

    1994
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-412-58420-6
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Medina / Singh Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems

    1989
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-0-7923-0242-1
    Medium: Buch
    320,99 € (inkl. MwSt.)
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    Martin Fisheries Processing

    Biotechnological applications
    1994
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-412-58460-2
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Law Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

    2. Auflage 1997
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-7514-0346-6
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Nair The Geography of Cardamom (Elettaria cardamomum M.)

    The "Queen" of Spices - Volume 2
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54476-8
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Padalia / Verma / Arora Essential Oils

    Sources, Production and Applications
    1. Auflage 2023
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-3-11-079161-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    114,95 € (inkl. MwSt.)
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    Haddad / Yamani / Parisi Food Traceability in Jordan

    Current Perspectives
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-66819-8
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Kanekanian Milk and Dairy Products as Functional Foods

    1. Auflage 2014
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-4443-3683-2
    Medium: Buch
    169,00 € (inkl. MwSt.)
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    Padalia / Verma / Arora Essential Oils

    Sources, Production and Applications
    1. Auflage 2023
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-3-11-079159-4
    Medium: Buch
    114,95 € (inkl. MwSt.)
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    Heldman Food Process Engineering

    1981
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-0-87055-380-6
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Preedy Caffeine

    Chemistry, Analysis, Function and Effects
    1. Auflage 2015
    Verlag: Royal Society of Chemistry
    ISBN: 978-1-78262-621-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    211,99 € (inkl. MwSt.)
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    Clark / Kaylegian / Drake The Sensory Evaluation of Dairy Products

    Third Auflage 2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-30018-9
    Medium: Buch
    117,69 € (inkl. MwSt.)
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    Shahidi / Alasalvar Dried Fruits

    Phytochemicals and Health Effects
    1. Auflage 2013
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-8138-1173-4
    Medium: Buch
    226,50 € (inkl. MwSt.)
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    Clapp Food

    3rd Auflage
    Verlag: Polity Press
    ISBN: 978-1-5095-4176-8
    Medium: Buch
    76,00 € (inkl. MwSt.)
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    Manickavasagan / Ali / Lim Plant Protein Foods

    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-91205-5
    Medium: Buch
    181,89 € (inkl. MwSt.)
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    Clark / Kaylegian / Drake The Sensory Evaluation of Dairy Products

    Third Auflage 2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-30021-9
    Medium: Buch
    85,59 € (inkl. MwSt.)
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    Mariod Biochemistry, Nutrition, and Therapeutics of Black Cumin Seed

    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: William Andrew Publishing
    ISBN: 978-0-323-90788-0
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage



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