Barrett / Somogyi / Ramaswamy | Processing Fruits | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 864 Seiten

Barrett / Somogyi / Ramaswamy Processing Fruits

Science and Technology, Second Edition
2. Auflage 2010
ISBN: 978-1-4200-4007-4
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Science and Technology, Second Edition

E-Book, Englisch, 864 Seiten

ISBN: 978-1-4200-4007-4
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



The new edition of this highly acclaimed reference provides comprehensive and current information on a wide variety of fruits and processes. Revised and updated by an international team of contributors, the second edition includes the latest advances in processing technology, scientific research, and regulatory requirements. Expanded coverage includes fresh-cut fruits, non-thermal methods of fruit processing, and more information on the effects of variety and maturity on processed product quality. It presents a wide range of information on fruits and fruit products and covers traditional as well as the newest technologies.

Barrett / Somogyi / Ramaswamy Processing Fruits jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.