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Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)

11  Treffer  für „International the Quality of W“


    Bushuk / Rasper Wheat

    Production, Properties and Quality
    1. Auflage 1994
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-7514-0181-3
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Wong The ABCs of Gene Cloning

    Third Auflage 2018
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-77762-7
    Medium: Buch
    37,44 € (inkl. MwSt.)
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    Geraci Making Slow Food Fast in California Cuisine

    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-52856-4
    Medium: Buch
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    Geraci Making Slow Food Fast in California Cuisine

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-85002-3
    Medium: Buch
    96,29 € (inkl. MwSt.)
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    Konings / Kuipers Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications

    Proceedings of the Sixth Symposium on lactic acid bacteria: genetics, metabolism and applications, 19-23 September 1999, Veldhoven, The Netherlands
    <em>Nachdrucked from ANTONIE VAN LEEUWENHOEK, 76:1-4 </em> 1999
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-0-7923-5953-1
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Konings / Kuipers Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications

    Proceedings of the Sixth Symposium on lactic acid bacteria: genetics, metabolism and applications, 19-23 September 1999, Veldhoven, The Netherlands
    Nachdrucked from ANTONIE VAN LEEUWENHOEK, 76:1-4. Softcover version of original hardcover Auflage 1999
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-90-481-5312-1
    Medium: Buch
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    Hartel / Hasenhuettl Food Emulsifiers and Their Applications

    Third Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-29185-3
    Medium: Buch
    299,59 € (inkl. MwSt.)
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    Park / Haenlein Milk and Dairy Products in Human Nutrition

    Production, Composition and Health
    1. Auflage 2013
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-67418-5
    Medium: Buch
    308,50 € (inkl. MwSt.)
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    Moy / Vannoort Total Diet Studies

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2013
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-3909-1
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Welt Seafood Regulations Compliance Manual

    1995
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-412-98751-9
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Moy / Vannoort Total Diet Studies

    1. Auflage 2013
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4419-7688-8
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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