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Phillips Advances in Tissue Banking, Vol. 7
Erscheinungsjahr 2004Verlag: World Scientific Publishing CompanyISBN: 978-981-238-723-3Medium: Buch305,50 € (inkl. MwSt.)
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Phillips Advances in Tissue Banking, Vol. 6
Erscheinungsjahr 2002Verlag: World Scientific Publishing CompanyISBN: 978-981-238-088-3Medium: Buch186,50 € (inkl. MwSt.)
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Phillips Bone Biology and Healing
Erscheinungsjahr 2003Verlag: World Scientific Publishing CompanyISBN: 978-981-238-280-1Medium: Buch69,00 € (inkl. MwSt.)
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Phillips Bone Morphogenetic Protein and Collagen: An Advances in Tissue Banking Specialist Publication
Erscheinungsjahr 2004Verlag: World Scientific Publishing CompanyISBN: 978-981-238-318-1Medium: Buch69,00 € (inkl. MwSt.)
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Phillips Clinical Applications of Bone Allografts and Substitutes: Biology and Clinical Applications
Erscheinungsjahr 2005Verlag: World Scientific Publishing CompanyISBN: 978-981-256-343-9Medium: Buch105,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 13
1. Auflage 2007Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-535-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark165,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Hydrocolloid Functionality for Affordable and Sustainable Global Food Solutions1. Auflage 2016Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-383-0Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark172,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 16
1. Auflage 2012Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84973-455-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark165,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
1. Auflage 2009Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84973-074-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark165,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 11
Erscheinungsjahr 2002Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-836-6Medium: Buch103,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Erscheinungsjahr 2008Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-461-0Medium: Buch153,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 17
The Changing Face of Food Manufacture: The Role of Hydrocolloids1. Auflage 2014Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-130-0Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark165,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
Auflage. Auflage 2009Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84755-199-3Medium: Buch153,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 16
Erscheinungsjahr 2012Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84973-358-8Medium: Buch154,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 17
The Changing Face of Food Manufacture: The Role of HydrocolloidsErscheinungsjahr 2014Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84973-883-5Medium: Buch153,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
1. Auflage 2008Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-831-2Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark165,99 € (inkl. MwSt.)
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Phillips / Williams Handbook of Hydrocolloids
2. Auflage 2009Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-1-84569-414-2Medium: Buch373,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Hydrocolloid Functionality for Affordable and Sustainable Global Food SolutionsErscheinungsjahr 2016Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-78262-327-4Medium: Buch160,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 11
1. Auflage 2007Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-101-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark110,99 € (inkl. MwSt.)
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Nather / Phillips The Scientific Basis of Tissue Transplantation
Erscheinungsjahr 2001Verlag: World Scientific Publishing CompanyISBN: 978-981-02-4583-2Medium: Buch200,50 € (inkl. MwSt.)
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Phillips / Williams Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
1. Auflage 2009Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-121-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark137,99 € (inkl. MwSt.)
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Phillips / Williams Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
Erscheinungsjahr 2004Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-891-5Medium: Buch129,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 13
Erscheinungsjahr 2006Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-673-7Medium: Buch155,50 € (inkl. MwSt.)
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Kennedy / Phillips / Williams Gum Arabic
Erscheinungsjahr 2011Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84973-193-5Medium: Buch154,50 € (inkl. MwSt.)
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Kennedy / Phillips / Williams Gum Arabic
1. Auflage 2011Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84973-310-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark165,99 € (inkl. MwSt.)
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