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    Cassano / Drioli Membrane Systems in the Food Production

    Volume 1: Dairy, Wine, and Oil Processing
    1. Auflage 2021
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-3-11-074307-4
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    114,95 € (inkl. MwSt.)
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    Drioli / Cassano Membrane Systems in the Food Production

    Volume 2: Wellness Ingredients and Juice Processing
    1. Auflage 2021
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-3-11-071270-4
    Medium: Buch
    114,95 € (inkl. MwSt.)
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    Cassano / Drioli Membrane Systems in the Food Production

    Volume 2: Wellness Ingredients and Juice Processing
    1. Auflage 2021
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-3-11-071277-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    114,95 € (inkl. MwSt.)
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