Greensmith | Practical Dehydration | Buch | 978-1-85573-394-7 | sack.de

Buch, Englisch, 288 Seiten, Format (B × H): 168 mm x 218 mm, Gewicht: 612 g

Reihe: Woodhead Publishing Food Scien

Greensmith

Practical Dehydration

Buch, Englisch, 288 Seiten, Format (B × H): 168 mm x 218 mm, Gewicht: 612 g

Reihe: Woodhead Publishing Food Scien

ISBN: 978-1-85573-394-7
Verlag: WOODHEAD PUB


Practical dehydration has long been recognised as a standard text for the industry. In the second edition the author provides a reassessed perspective on this international industry. In addition to the original chapters on packaging, storing and quality control, this latest edition includes modern analysis of expanding sectors and new technologies. This book provides an invaluable guide to the practicalities and logistics of a changing industry.
Greensmith Practical Dehydration jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Origins, growth and potential of dehydration; Factory organisation; Preparation plant; Dryers; Dehydration of potato products; Dehydration of vegetables; Dehydration of fruits; Spray dried products; Dehydration of meat; The formulation of dehydrated soup; Selection, packaging and storage; Quality control; Economics of dehydration.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.