Chemistry, Processing & Bioactivity
Buch, Englisch, 443 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 698 g
ISBN: 978-981-16-7057-2
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Physiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Scope and Progress on Anthocyanins.- Chapter 2. Dietary Sources of Anthocyanins.- Chapter 3. Extraction and Identification of Anthocyanins.- Chapter 4. Biosynthesis and Chemistry of Anthocyanins.- Chapter 5. Bioavailability and Bioabsorption of Anthocyanins.- Chapter 6. Modification and Stabilization of Anthocyanins. Chapter 7. Impact of Food Processing on Anthocyanins. Chapter 8. High Pressure.- Chapter 9. Encapsulation.- Chapter 10. The impact of microwave on the storage, stability, and bioavailability of anthocyanins from different sources in food systems.- Chapter 11. Combined Application of Processing Techniques.- Chapter 12. Other Techniques.- Chapter 13. Biological Activity of Anthocyanins.- Chapter 14. Anthocyanins in Health Protection.- Chapter 15. Visual Protection Effect.- Chapter 16. Unveiling the metabolic modulatory effect of anthocyanin and gut microbiota involvement.- Chapter 17. Beneficial effects of anthocyanins on nervous system Introduction.- Chapter 18. Cardiovascular Protection Effect.- Chapter 19. Anti-cancer activity of anthocyanin.- Chapter 20. Immune system promotion and anti-bacterial, anti-virus effects of anthocyanins.