Buch, Englisch, 362 Seiten, Book, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 2070 g
Microbiological Testing in Food Safety Management
Buch, Englisch, 362 Seiten, Book, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 2070 g
ISBN: 978-0-306-47262-6
Verlag: Springer
Zielgruppe
Research
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Introduction.- 1. Microbiological Hazards and Their Control.- 2. Evaluating Risks and Establishing Food Safety Objectives.- 3. Meeting the FSO Through Control Measures.- 4. Selection and Use of Acceptance Criteria.- 5. Establishment of Microbiological Criteria for Lot Acceptance.- 6. Concepts of Probability and Principles of Sampling.- 7. Sampling Plans.- 8. Selection of Cases and Attributes Plans.- 9. Tightened, Reduced, and Investigational Sampling.- 10. Experience in the Use of Two-Class Attributes Plans for Lot Acceptance.- 11. Sampling to Assess Control of the Environment.- 12. Sampling, Sample Handling, and Sample Analysis.- 13. Process Control.- 14. Aflatoxins and Peanuts.- 15. Salmonella in Dried Milk.- 16. Listeria Monocytogenes in Cooked Sausage (Frankfurters).- 17. E. Coli O157:H7 in Frozen Raw Ground Beef Patties.- Index.