Buch, Englisch, 367 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1590 g
ISBN: 978-0-7923-7983-6
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Public Health, Gesundheitsmanagement, Gesundheitsökonomie, Gesundheitspolitik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
I Overview of the Research Process.- 1. Introduction to Research in Nutrition and Health.- 2. Research Problem and Literature Review.- 3. Framing a Research Problem: Hypotheses, Purposes, Objectives, and Questions.- 4. Writing Method Sections.- 5. Ethical Issues in Research and Scholarship.- II. Statistical and Measurement Concepts in Research.- 6. Statistical Concepts.- 7. Relationships Among Variables.- 8. Differences Among Groups.- 9. Nonparametric Statistics.- 10. Measuring Research Variables.- III Various Types of Research.- 11. Experimental and Quasi-Experimental Research.- 12. Descriptive Research and Qualitative Research.- IV. Writing the Research Proposal and Results.- 13. Results, Discussion, and Abstract.- 14. Publications.- 15. Writing the Research Proposal.- V. Using Computers in Research.- 16. Using Computers.- A. Statistical Tables.