Sahu | Introduction to Advanced Food Process Engineering | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 717 Seiten

Sahu Introduction to Advanced Food Process Engineering


1. Auflage 2014
ISBN: 978-1-4398-8072-2
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 717 Seiten

ISBN: 978-1-4398-8072-2
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Discussing recent advances in food processing technologies that allow for more energy efficient, cost effective, and healthier foods, this book examines the basic principles and major applications of advanced thermal and non-thermal techniques and equipment. Highlighting the growing sophistication of levels of control that reduce cycle time and improve product quality, the author reviews recent research, emphasizes the derivation and application of novel concepts, and provides solved problems and case studies for better understanding of the techniques.

Sahu Introduction to Advanced Food Process Engineering jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.