Fachgebiet
Medium
  • 56
  • 2
Erscheinungsjahr
  • 4
  • 2
  • 1
  • 3
  • 2
  • 4
  • 5
  • 2
  • 2
  • 1
  • 6
  • 5
  • 2
  • 4
  • 2
  • 2
  • 3
  • 2
  • 1
  • 3
  • 2
Autoren
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 4
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • 1
Verlag
  • 2
  • 1
  • 54
  • 1
Preis
  • 10
  • 31
  • 17
Sprachen
  • 58
Verfügbarkeit
  • 56
  • 2
Katalog
  • 58
  • 6

Sozialwissenschaften

58  Treffer  für „California Studies in Food and Culture“


    Solt The Untold History of Ramen - How Political Crisis in Japan Spawned a Global Food Craze

    1. Auflage, 1
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27756-4
    Medium: Buch
    62,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Solt The Untold History of Ramen

    How Political Crisis in Japan Spawned a Global Food Craze
    1. Auflage, 1
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28235-3
    Medium: Buch
    37,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Avieli Food and Power

    A Culinary Ethnography of Israel
    1. Auflage 2018
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29009-9
    Medium: Buch
    84,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Zeide Canned

    The Rise and Fall of Consumer Confidence in the American Food Industry Volume 68
    1. Auflage 2018
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29068-6
    Medium: Buch
    33,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Nestle Safe Food

    1. Auflage, Updated and Expanded 2010
    Verlag: University Of California Press
    ISBN: 978-0-520-26606-3
    Medium: Buch
    31,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Ray / Srinivas Curried Cultures - Globalization, Food, and South Asia

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27011-4
    Medium: Buch
    76,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Ray / Srinivas Curried Cultures - Globalization, Food, and South Asia

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27012-1
    Medium: Buch
    36,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Gvion Beyond Hummus and Falafel - Social and Political Aspects of Palestinian Food in Israel

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26230-0
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Vester A Taste of Power - Food and American Identities

    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28497-5
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Poppendieck Free For All - Fixing School Food in America

    1. Auflage 2009
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-24370-5
    Medium: Buch
    51,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Poppendieck Free for All - Fixing School Food in America

    1. Auflage 2011
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26988-0
    Medium: Buch
    29,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Wurgaft / White Ways of Eating

    Exploring Food Through History and Culture Volume 81
    1. Auflage 2025
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-41931-5
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Jacobson Intoxicating Pleasures

    The Reinvention of Wine, Beer, and Whiskey after Prohibition
    1. Auflage 2024
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-40110-5
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Garcia / García Gastropolitics and the Specter of Race

    Stories of Capital, Culture, and Coloniality in Peru
    1. Auflage 2021
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-30189-4
    Medium: Buch
    83,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
    Bereits im Warenkorb

    Mcallester / McAllester Eating Mud Crabs in Kandahar - Stories of Food during Wartime by the World′s Leading Correspondents

    1. Auflage 2011
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26867-8
    Medium: Buch
    31,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    McAllester Eating Mud Crabs in Kandahar

    Stories of Food During Wartime by the World's Leading Correspondents Volume 31
    1. Auflage 2021
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-38575-7
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Bestor Tsukiji - The Fish Market at the Center of the World

    1. Auflage 2004
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-22024-9
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Boisard Camembert - A National Myth

    1. Auflage 2003
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-22550-3
    Medium: Buch
    45,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Dickinson Feeding the Crisis

    Care and Abandonment in America's Food Safety Net
    1. Auflage 2019
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-30766-7
    Medium: Buch
    84,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Laudan Cuisine and Empire

    Cooking in World History
    1. Auflage 2013
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-520-95491-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    20,49 € (inkl. MwSt.)
    sofort verfügbar
    Bereits im Warenkorb

    Frohlich From Label to Table

    Regulating Food in America in the Information Age
    1. Auflage 2023
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29881-1
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Logan The Scarcity Slot

    Excavating Histories of Food Security in Ghana
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-520-97514-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 6 - ePub Watermark
    12,49 € (inkl. MwSt.)
    sofort verfügbar
    Bereits im Warenkorb

    Nestle Slow Cooked

    An Unexpected Life in Food Politics Volume 78
    1. Auflage 2022
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-38415-6
    Medium: Buch
    28,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Griffith Born Again Bodies - Flesh and Spirit in American Christianity

    1. Auflage 2004
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-24240-1
    Medium: Buch
    36,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Bachorz / Parasecoli / Bachórz The Pierogi Problem

    Cosmopolitan Appetites and the Reinvention of Polish Food
    1. Auflage 2025
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-39905-1
    Medium: Buch
    99,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Gaddis The Labor of Lunch

    Why We Need Real Food and Real Jobs in American Public Schools
    1. Auflage 2019
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-30002-6
    Medium: Buch
    83,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Yates-Doerr The Weight of Obesity - Hunger and Global Health in Postwar Guatemala

    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28681-8
    Medium: Buch
    78,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Wurgaft Meat Planet

    Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69
    1. Auflage 2019
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29553-7
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Wurgaft Meat Planet

    Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69
    1. Auflage 2020
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-37900-8
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Besky The Darjeeling Distinction - Labor and Justice on Fair-Trade Tea Plantations in India

    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27738-0
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Gaddis The Labor of Lunch

    Why We Need Real Food and Real Jobs in American Public Schools Volume 70
    1. Auflage 2019
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-30003-3
    Medium: Buch
    28,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Goldstein The Kingdom of Rye

    A Brief History of Russian Food Volume 77
    1. Auflage 2024
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-40207-2
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Goldstein The Kingdom of Rye

    A Brief History of Russian Food Volume 77
    1. Auflage 2022
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-38389-0
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    White Coffee Life in Japan

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-25933-1
    Medium: Buch
    68,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Nabhan Cumin, Camels, and Caravans

    A Spice Odyssey Volume 45
    1. Auflage 2020
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-37924-4
    Medium: Buch
    23,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Nestle / Trueman Let's Ask Marion

    What You Need to Know about the Politics of Food, Nutrition, and Health Volume 74
    1. Auflage 2020
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-34323-8
    Medium: Buch
    16,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Shapiro Perfection Salad - Women and Cooking at the Turn of The Century

    1. Auflage, With a New Afterword 2008
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-25738-2
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Levenstein Paradox of Plenty - A Social History of Eating in Modern America Revised Edition

    1. Auflage, Revised Auflage 2003
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-23440-6
    Medium: Buch
    36,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Yates-Doerr The Weight of Obesity

    Hunger and Global Health in Postwar Guatemala
    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28682-5
    Medium: Buch
    30,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Sutton Secrets from the Greek Kitchen - Cooking, Skill, and Everyday Life on an Aegean Island

    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28054-0
    Medium: Buch
    77,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Dalton Our Overweight Children - What Parents, Schools, and Communities Can Do to Control the Fatness Epidemic

    1. Auflage 2005
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-24666-9
    Medium: Buch
    29,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    McDonell The Quinoa Bust

    The Making and Unmaking of an Andean Miracle Crop
    1. Auflage 2025
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-40171-6
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 1-3 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Lien Becoming Salmon

    Aquaculture and the Domestication of a Fish
    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28056-4
    Medium: Buch
    59,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Lien Becoming Salmon

    Aquaculture and the Domestication of a Fish
    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28057-1
    Medium: Buch
    37,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Sutton Secrets from the Greek Kitchen

    Cooking, Skill, and Everyday Life on an Aegean Island
    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28055-7
    Medium: Buch
    35,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Trubek Taste of Place - A Cultural Journey into Terroir

    1. Auflage 2009
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26172-3
    Medium: Buch
    31,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Allport The Queen of Fats

    Why Omega-3s Were Removed from the Western Diet and What We Can Do to Replace Them
    1. Auflage 2008
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-25380-3
    Medium: Buch
    34,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Gaul Nile Nightshade

    An Egyptian Culinary History of the Tomato Volume 87
    1. Auflage 2025
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-40914-9
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
    Bereits im Warenkorb

    Weaver Culinary Ephemera

    An Illustrated History Volume 30
    1. Auflage 2010
    Verlag: Globe Pequot Publishing Group Inc/Bloomsbury
    ISBN: 978-0-520-25977-5
    Medium: Buch
    28,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Nestle / Nesheim Why Calories Count

    From Science to Politics
    1. Auflage 2013
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28005-2
    Medium: Buch
    24,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Zanini De Vita Encyclopedia of Pasta

    Volume 26
    1. Auflage 2009
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-25522-7
    Medium: Buch
    42,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Zanini De Vita Encyclopedia of Pasta

    Volume 26
    1. Auflage 2019
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-32275-2
    Medium: Buch
    25,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Trubek Making Modern Meals - How Americans Cook Today

    1. Auflage 2017
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28922-2
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Parker Tasting French Terroir

    The History of an Idea Volume 54
    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27751-9
    Medium: Buch
    33,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Notaker A History of Cookbooks

    From Kitchen to Page Over Seven Centuries Volume 64
    1. Auflage 2017
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29400-4
    Medium: Buch
    37,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Notaker A History of Cookbooks

    From Kitchen to Page over Seven Centuries
    1. Auflage 2022
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-39149-9
    Medium: Buch
    29,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Parker Tasting French Terroir

    The History of an Idea
    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27750-2
    Medium: Buch
    82,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Peterson Eating Apes

    1. Auflage 2004
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-24332-3
    Medium: Buch
    30,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb



Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular