E-Book, Englisch
Reihe: Columbia University Earth Institute Sustainability Primers
Naeem / Lipton / van Huysen Sustainable Food Production
1. Auflage 2021
ISBN: 978-0-231-54844-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
An Earth Institute Sustainability Primer
E-Book, Englisch
Reihe: Columbia University Earth Institute Sustainability Primers
ISBN: 978-0-231-54844-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
This concise text offers an overview of the key issues in sustainable food production for all readers interested in the ecology and environmental impact of agriculture. It details the ecological foundations of farming and food systems, showing how to create sustainable alternatives to the industrial production methods used today.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltwissenschaften
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften Nachhaltige Landwirtschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
Weitere Infos & Material
Preface
1. Sustainable Development: A New Century, a New Paradigm
2. Nature and Nature’s Goods and Services
3. Sustainable Development and Food Production
4. Food, Farming, and Human Well-Being
5. Bringing It All Together: The Sustainable Future Before Us
Glossary
Notes
Index