Buch, Englisch, 195 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 483 g
Buch, Englisch, 195 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 483 g
ISBN: 978-3-7091-1639-5
Verlag: Springer Vienna
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Hygiene, Fleischhygiene
Weitere Infos & Material
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The Post-Harvest of Tropical Fruits in Brazil.- Impact of animal feeding on the nutritional value and safety of food of animal origin.- Surveillance of anabolic abuse in cattle: suitability of transcriptomic technologies as screening tools.- The dairy products, nutritional and legal value, an opportunity for the defense and promotion of the territory.- Production of bioactive compounds by microorganisms using solid phase fermentation.- Biosensors for food quality and safety.- Natural Ingredients as Additive for Active Antioxidant Food Packaging.