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Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)

442  Treffer  für „Design“


    Fleischammer Quality by Design for Electronics

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-412-56360-7
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Batat Design Thinking for Food Well-Being

    The Art of Designing Innovative Food Experiences
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54298-6
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Bennett / Vokoun Critical Mapping for Sustainable Food Design

    Food Security, Equity, and Justice
    1. Auflage 2023
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-032-11889-5
    Medium: Buch
    172,50 € (inkl. MwSt.)
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    Batat Design Thinking for Food Well-Being

    The Art of Designing Innovative Food Experiences
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54295-5
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Sassi Understanding Food Insecurity

    Key Features, Indicators, and Response Design
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2018
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-88925-2
    Medium: Buch
    96,29 € (inkl. MwSt.)
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    Sassi Understanding Food Insecurity

    Key Features, Indicators, and Response Design
    1. Auflage 2018
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-319-70361-9
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Birchfield Design and Layout of Foodservice Facilities

    3rd Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-471-69963-7
    Medium: Buch
    212,00 € (inkl. MwSt.)
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    Storm Winery Utilities: Planning, Design and Operation

    1997
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-8342-1981-6
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Cortez Vieira / Pastrana / Aguilera Sustainable Innovation in Food Product Design

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-030-61816-2
    Medium: Buch
    246,09 € (inkl. MwSt.)
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    Cortez Vieira / Aguilera / Pastrana Sustainable Innovation in Food Product Design

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Switzerland
    ISBN: 978-3-030-61819-3
    Medium: Buch
    246,09 € (inkl. MwSt.)
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    Aboudzadeh Emulsion¿based Encapsulation of Antioxidants

    Design and Performance
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-62054-7
    Medium: Buch
    267,49 € (inkl. MwSt.)
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    Aboudzadeh Emulsion¿based Encapsulation of Antioxidants

    Design and Performance
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-62051-6
    Medium: Buch
    267,49 € (inkl. MwSt.)
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    Hungerbühler / Ranke / Mettier Chemische Produkte und Prozesse

    Grundkonzepte zum umweltorientierten Design
    1999
    Verlag: Springer Berlin Heidelberg
    ISBN: 978-3-540-64854-3
    Medium: Buch
    44,99 € (inkl. MwSt.)
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    Grossmann / McClements Next-Generation Plant-based Foods

    Design, Production, and Properties
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-96766-6
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Grossmann / McClements Next-Generation Plant-based Foods

    Design, Production, and Properties
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-96763-5
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Mitchell / Krieger / Berovic Solid-State Fermentation Bioreactors

    Fundamentals of Design and Operation
    1. Auflage 2006
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-540-31285-7
    Medium: Buch
    267,49 € (inkl. MwSt.)
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    Stummerer / Hablesreiter wie wir essen

    Tischkultur | Geschichte, Design und Klima
    1. Auflage 2021
    Verlag: Böhlau
    ISBN: 978-3-205-21380-2
    Medium: Buch
    35,00 € (inkl. MwSt.)
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    Mitchell / Berovic / Krieger Solid-State Fermentation Bioreactors

    Fundamentals of Design and Operation
    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2006
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-06839-3
    Medium: Buch
    267,49 € (inkl. MwSt.)
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    Vicente / Gonzalez / Silva Delivering Functionality in Foods

    From Structure Design to Product Engineering
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-83572-9
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Vicente / Gonzalez / Silva Delivering Functionality in Foods

    From Structure Design to Product Engineering
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-83569-9
    Medium: Buch
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    Chandra Biosensing and Micro-Nano Devices

    Design Aspects and Implementation in Food Industries
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-8335-0
    Medium: Buch
    267,49 € (inkl. MwSt.)
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    Chandra Biosensing and Micro-Nano Devices

    Design Aspects and Implementation in Food Industries
    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-8332-9
    Medium: Buch
    267,49 € (inkl. MwSt.)
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    Giurgiu / Baumeister SeaOasis

    Floating Aquaculture for Smallholders' Global Food Security
    1. Auflage 2023
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-19-1372-3
    Medium: Buch
    35,30 € (inkl. MwSt.)
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    White / Hindle / Franke Integrated Solid Waste Management: A Lifecycle Inventory

    1995
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-8342-1311-1
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu Environmental Water Footprints

    Concepts and Case Studies from the Food Sector
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-4777-1
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu Energy Footprints of the Food and Textile Sectors

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-2955-5
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu The Water-Energy-Food Nexus

    Concept and Assessments
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-0238-2
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu Quantification of Sustainability Indicators in the Food Sector

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-2407-9
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu Environmental Water Footprints

    Concepts and Case Studies from the Food Sector
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-2453-6
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Muthu Quantification of Sustainability Indicators in the Food Sector

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-4772-6
    Medium: Buch
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    Muthu Life Cycle Sustainability Assessment (LCSA)

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-4561-7
    Medium: Buch
    128,39 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu The Water-Energy-Food Nexus

    Concept and Assessments
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-0241-2
    Medium: Buch
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    Muthu Life Cycle Sustainability Assessment (LCSA)

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-4564-8
    Medium: Buch
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    Chesworth Food Hygiene Auditing

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-8342-1680-8
    Medium: Buch
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    Holkham Label Writing and Planning

    A Guide to Good Customer Communication
    1995
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0361-9
    Medium: Buch
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    Renn / Dreyer Food Safety Governance

    Integrating Science, Precaution and Public Involvement
    Softcover Nachdruck of hardcover 1. Auflage 2009
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-08882-7
    Medium: Buch
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    Haycock / Wallin Foreign Body Prevention, Detection and Control: A Practical Approach

    1998
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0416-6
    Medium: Buch
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    Bolton Quality Management Systems for the Food Industry

    A guide to ISO 9001/2
    1997
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-8342-1333-3
    Medium: Buch
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    Leistner / Gould Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality

    2002. Auflage 2002
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-306-47263-3
    Medium: Buch
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    Carpenter / Lyon / Hasdell Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control

    2. Auflage 2000
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-8342-1642-6
    Medium: Buch
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    Bonnell Quality Assurance in Seafood Processing: A Practical Guide

    1994
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-442-00879-6
    Medium: Buch
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    King Food Safety Management Systems

    Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-44737-3
    Medium: Buch
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    Hutchings Expectations and the Food Industry

    The Impact of Color and Appearance
    2002
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-47291-6
    Medium: Buch
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    Lichtfouse / Crini Sustainable Agriculture Reviews 36

    Chitin and Chitosan: Applications in Food, Agriculture, Pharmacy, Medicine and Wastewater Treatment
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-16580-2
    Medium: Buch
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    Lichtfouse / Crini Sustainable Agriculture Reviews 36

    Chitin and Chitosan: Applications in Food, Agriculture, Pharmacy, Medicine and Wastewater Treatment
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-16583-3
    Medium: Buch
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    King Food Safety Management Systems

    Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-44734-2
    Medium: Buch
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    Hutchings Expectations and the Food Industry

    The Impact of Color and Appearance
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2003
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-47709-6
    Medium: Buch
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    Prakash / Chhatre / Neelam Lakhpati Kisan

    Transforming Agriculture-Based Livelihoods for Smallholder Farmers in India
    1. Auflage 2024
    Verlag: Routledge India
    ISBN: 978-1-032-19184-3
    Medium: Buch
    56,60 € (inkl. MwSt.)
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    Prakash / Chhatre / Neelam Lakhpati Kisan

    Transforming Agriculture-Based Livelihoods for Smallholder Farmers in India
    1. Auflage 2024
    Verlag: Routledge India
    ISBN: 978-1-032-12454-4
    Medium: Buch
    191,90 € (inkl. MwSt.)
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    Barrett / Marino / Brkic How to Create a Sustainable Food Industry

    A Practical Guide to Perfect Food
    1. Auflage 2023
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-032-51688-2
    Medium: Buch
    51,90 € (inkl. MwSt.)
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    Barrett / Marino / Brkic How to Create a Sustainable Food Industry

    A Practical Guide to Perfect Food
    1. Auflage 2023
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-032-58359-4
    Medium: Buch
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    Monroe Art of the Event

    Complete Guide to Designing and Decorating Special Events
    1. Auflage 2005
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-471-42686-8
    Medium: Buch
    235,00 € (inkl. MwSt.)
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    Meiselman Dimensions Of The Meal: Science, Culture, Business, Art

    2000
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-8342-1641-9
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Hubbard Statistical Quality Control for the Food Industry

    Third Auflage 2003
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-306-47728-7
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Bohn / Tomkins Urban Food Mapping

    Making Visible the Edible City
    1. Auflage 2024
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-1-032-40281-9
    Medium: Buch
    42,50 € (inkl. MwSt.)
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    Heldman Food Process Engineering

    1981
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-0-87055-380-6
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Kevany / Prosperi Routledge Handbook of Sustainable Diets

    1. Auflage 2025
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-032-00497-6
    Medium: Buch
    69,60 € (inkl. MwSt.)
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    Lelieveld / Andersen / Motarjemi Food Safety Management

    A Practical Guide for the Food Industry
    2. Auflage 2023
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-820013-1
    Medium: Buch
    239,50 € (inkl. MwSt.)
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    Wallace / Sperber / Mortimore Food Safety for the 21st Century

    Managing HACCP and Food Safety throughout the Global Supply Chain
    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-4051-8911-8
    Medium: Buch
    195,00 € (inkl. MwSt.)
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    Kevany / Prosperi Routledge Handbook of Sustainable Diets

    1. Auflage 2022
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-032-00486-0
    Medium: Buch
    266,00 € (inkl. MwSt.)
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    Lopetcharat / Beckley / Paredes Product Innovation Toolbox

    A Field Guide to Consumer Understanding and Research
    2. Auflage 2022
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-71284-8
    Medium: Buch
    183,50 € (inkl. MwSt.)
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    Boisard Camembert - A National Myth

    1. Auflage 2003
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-22550-3
    Medium: Buch
    45,00 € (inkl. MwSt.)
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    Boland / Golding / Singh Food Structures, Digestion and Health

    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Elsevier Science
    ISBN: 978-0-12-404610-8
    Medium: Buch
    164,50 € (inkl. MwSt.)
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    Marriott Essentials of Food Sanitation

    1. Auflage 1997
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-412-08011-1
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Joyner Rheology of Semisolid Foods

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-27136-7
    Medium: Buch
    117,69 € (inkl. MwSt.)
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    Joyner Rheology of Semisolid Foods

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-27133-6
    Medium: Buch
    117,69 € (inkl. MwSt.)
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    Genevois / de Escalada Pla Designing Gluten Free Bakery and Pasta Products

    2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-28346-8
    Medium: Buch
    128,39 € (inkl. MwSt.)
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    Genevois / de Escalada Pla Designing Gluten Free Bakery and Pasta Products

    2023
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-28343-7
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Kutz Handbook of Farm, Dairy and Food Machinery

    2007
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-1-4020-5913-1
    Medium: Buch
    320,99 € (inkl. MwSt.)
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    Kutz Handbook of Farm, Dairy and Food Machinery

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2007
    Verlag: Springer Netherlands
    ISBN: 978-90-481-7474-4
    Medium: Buch
    320,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hartel / Hasenhuettl Food Emulsifiers and Their Applications

    2. Auflage Softcover version of original hardcover Auflage 2008
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4419-2590-9
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Roggema Food Roofs of Rio de Janeiro

    The Pavao-Pavaozinho and Cantagalo Case Study
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-85988-0
    Medium: Buch
    149,79 € (inkl. MwSt.)
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    Roggema Food Roofs of Rio de Janeiro

    The Pavao-Pavaozinho and Cantagalo Case Study
    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-56737-2
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Lockhart / Paine Packaging of Pharmaceuticals and Healthcare Products

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-7514-0167-7
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Demirci / Krishnamurthy / Feng Food Safety Engineering

    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-42659-0
    Medium: Buch
    299,59 € (inkl. MwSt.)
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    Demirci / Krishnamurthy / Feng Food Safety Engineering

    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-42662-0
    Medium: Buch
    299,59 € (inkl. MwSt.)
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    Hayes / Forsythe Food Hygiene, Microbiology and HACCP

    Third Auflage 2000
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4419-5196-0
    Medium: Buch
    90,94 € (inkl. MwSt.)
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    Hayes Food Microbiology and Hygiene

    2. Auflage 1995
    Verlag: Copernicus
    ISBN: 978-0-412-53980-0
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Thomann Customized Implementation of European Union Food Safety Policy

    United in Diversity?
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-06490-7
    Medium: Buch
    85,59 € (inkl. MwSt.)
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    Hirsch Flexible Food Packaging

    Questions and Answers
    1. Auflage 1991
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-442-00609-9
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Lund / Gould / Baird-Parker Microbiological Safety and Quality of Food

    2000
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-8342-1323-4
    Medium: Buch
    534,99 € (inkl. MwSt.)
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    Renard / Valle / Popineau Plant Biopolymer Science

    Food and Non-Food Applications
    Erscheinungsjahr 2002
    Verlag: RSC Publishing
    ISBN: 978-0-85404-856-4
    Medium: Buch
    102,50 € (inkl. MwSt.)
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    Cardew Membrane Processes

    A Technology Guide
    Erscheinungsjahr 1999
    Verlag: RSC Publishing
    ISBN: 978-0-85404-454-2
    Medium: Buch
    77,50 € (inkl. MwSt.)
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    Xu / Kuang Food Immunoassay

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-9033-3
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Xu / Kuang Food Immunoassay

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-9036-4
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Alvarenga Basic Protocols in Predictive Food Microbiology

    2023
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-0716-3415-8
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Alvarenga Basic Protocols in Predictive Food Microbiology

    2023
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-1-0716-3412-7
    Medium: Buch
    235,39 € (inkl. MwSt.)
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    Pratap Singh / Erdogdu / Wang Microwave Processing of Foods: Challenges, Advances and Prospects

    Microwaves and Food
    2024
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-031-51612-2
    Medium: Buch
    181,89 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu Sustainable Packaging

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-4608-9
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    De Silva / Weerahewa / Pushpakumara Agricultural Research for Sustainable Food Systems in Sri Lanka

    Volume 2: A Pursuit for Advancements
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-15-3675-5
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Muthu Sustainable Packaging

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-16-4611-9
    Medium: Buch
    96,29 € (inkl. MwSt.)
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    Baker Industrial Drying of Foods

    1997. Auflage 1997
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-7514-0384-8
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    De Silva / Weerahewa / Pushpakumara Agricultural Research for Sustainable Food Systems in Sri Lanka

    Volume 2: A Pursuit for Advancements
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-15-3672-4
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Turner / Rutland Food Education and Food Technology in School Curricula

    International Perspectives
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-39341-0
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Turner / Rutland Food Education and Food Technology in School Curricula

    International Perspectives
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-39338-0
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Industrial Drying Systems

    Guidelines for Agriculture, Food, and Wood Products
    2023
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-031-31862-7
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Industrial Drying Systems

    Guidelines for Agriculture, Food, and Wood Products
    2023
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-031-31865-8
    Medium: Buch
    117,69 € (inkl. MwSt.)
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    Niranjan Engineering Principles for Food Process and Product Realization

    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-07569-8
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Niranjan Engineering Principles for Food Process and Product Realization

    1. Auflage 2022
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-031-07572-8
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Shenderov / Lang / Sinitsa METABIOTICS

    PRESENT STATE, CHALLENGES AND PERSPECTIVES
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-34166-4
    Medium: Buch
    181,89 € (inkl. MwSt.)
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