Foxhall | OLIVE CULTIVATION IN ANCIENT G | Buch | 978-0-19-815288-0 | sack.de

Buch, Englisch, 312 Seiten, Format (B × H): 140 mm x 230 mm, Gewicht: 559 g

Foxhall

OLIVE CULTIVATION IN ANCIENT G

Buch, Englisch, 312 Seiten, Format (B × H): 140 mm x 230 mm, Gewicht: 559 g

ISBN: 978-0-19-815288-0
Verlag: OXFORD UNIV PR


Lin Foxhall explores the cultivation of the olive as an extended case study for understanding ancient Greek agriculture in its landscape, economic, social, and political settings. Evidence from written sources, archaeology, and visual images is assembled to focus on what was special about the cultivation and processing of the olive in classical and archaic Greece, and how and why these practices differed from Roman ones. This investigation opens up new ways of
thinking about the economies of the archaic and classical Greek world.
Foxhall OLIVE CULTIVATION IN ANCIENT G jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Lin Foxhall is Professor of Greek Archaeology and History at the University of Leicester.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.