Karunanayaka / Cheok | Virtual Taste and Smell Technologies for Multisensory Internet and Virtual Reality | Buch | 978-3-319-73863-5 | sack.de

Buch, Englisch, 130 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 2313 g

Reihe: Human–Computer Interaction Series

Karunanayaka / Cheok

Virtual Taste and Smell Technologies for Multisensory Internet and Virtual Reality

Buch, Englisch, 130 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 2313 g

Reihe: Human–Computer Interaction Series

ISBN: 978-3-319-73863-5
Verlag: Springer International Publishing


Currently, Internet and virtual reality communication is essentially audio-visual. The next important breakthrough of the Internet will be the communication and sharing of smell and taste experiences digitally. Audio-visual stimuli are frequency based, and they can be easily digitized and actuated. On the other hand, taste and smell stimuli are based on chemical molecules, therefore, they are not easy to digitize or actuate. To solve this problem, we are required to discover new digital actuation technologies for taste and smell. The authors of this book have experimented on developing digital actuation devices for several years.

This book will provide a complete overview of the importance of digitizing taste and smell, prior works, proposed technologies by the authors, other state of the art research, advantages and limitations of the proposed methods, and future applications. We expect digital taste and smell technologies will revolutionize the field of multisensory augmented reality and open up new interaction possibilities in different disciplines such as Human Computer Interaction, Communication, and Augmented and Virtual Reality.
Karunanayaka / Cheok Virtual Taste and Smell Technologies for Multisensory Internet and Virtual Reality jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Introduction.- Early Research on Digitizing Taste and Smell.- Electric Taste.- Electric Smell.- Thermal Taste.- Taste and Smell Sensations Using Magnetic Stimulation.- Future and Applications of Digital Taste and Smell.- Conculsion.- Epilogue.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.