Buch, Englisch, 384 Seiten, Format (B × H): 192 mm x 227 mm, Gewicht: 820 g
Buch, Englisch, 384 Seiten, Format (B × H): 192 mm x 227 mm, Gewicht: 820 g
ISBN: 978-0-323-90815-3
Verlag: Elsevier - Health Sciences Division
In this book the authors share their combined 60+ years of extensive practical experience in the industry and in process improvement combined with detailed understanding of the needs of the industry and education system. This book provides real-life examples from industry and guidelines for practical application of tools that can be referenced by operators, engineers, and management.
This book is fully revised, updated, and expanded with new content in areas such as QbD, Lean, Six Sigma, basic data analysis, and CAPA tools.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management Qualitätsmanagement, Qualitätssicherung (QS), Total Quality Management (TQM)
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Konstruktionslehre und -technik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Industrielle Qualitätskontrolle
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Pharmazeutische Technologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Chemische Verfahrenstechnik
Weitere Infos & Material
1. Product Life Cycle 2. Good Manufacturing Practice 3. Elements of Quality Management 4. Quality Systems and International Standards 5. The Management of Quality 6. Inspections and Auditing 7. Quality Improvement Programmes 8. Corrective and preventive actions 9. Calibration 10. Validation 11. Technology Transfer 12. Water for Pharmaceutical Use 13. Pharmaceutical Microbiology 14. Good Distribution Practice