Buch, Englisch, 320 Seiten, HC gerader Rücken kaschiert, Format (B × H): 221 mm x 286 mm, Gewicht: 1323 g
Buch, Englisch, 320 Seiten, HC gerader Rücken kaschiert, Format (B × H): 221 mm x 286 mm, Gewicht: 1323 g
ISBN: 978-1-5225-7350-0
Verlag: Business Science Reference
Environmental, Health, and Business Opportunities in the New Meat Alternatives Market is a pivotal reference source that provides vital research on the development of plant-based foods and nutritional outcomes. Through analyzing innovative and disruptive trends in the food industry, it presents opportunities utilizing meat alternatives to create a more engaged consumer, a stronger economy, and a better environment. Highlighting topics such as meat consumption, nutrition, health, and gender perspectives, this book is ideally designed for policymakers, economists, health professionals, nutritionists, technology developers, academicians, and graduate-level students.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Vertrieb
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Marketing
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umwelttechnik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Umwelttechnik