Buch, Englisch, 280 Seiten, HC gerader Rücken kaschiert, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 867 g
Buch, Englisch, 280 Seiten, HC gerader Rücken kaschiert, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 867 g
ISBN: 978-1-5225-7706-5
Verlag: Engineering Science Reference
Global Initiatives for Waste Reduction and Cutting Food Loss explores methods for reducing waste and cutting food loss in order to help the environment and support local communities, as well as solve issues including that of land space. Covering topics that include food degradation, enzymes, and microorganisms, this publication is designed for policymakers, environmentalists, engineers, government officials, researchers, scientists, academicians, and students.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Abfallbeseitigung, Abfallentsorgung
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Energie- & Versorgungswirtschaft Entsorgungswirtschaft