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Interdisziplinäres

10  Treffer  für „Practical Approaches“


    Roberts Food Safety Economics

    Incentives for a Safer Food Supply
    1. Auflage 2018
    Verlag: Springer-Verlag GmbH
    ISBN: 978-3-319-92137-2
    Medium: Buch
    181,89 € (inkl. MwSt.)
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    King Food Safety Management Systems

    Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-44737-3
    Medium: Buch
    85,59 € (inkl. MwSt.)
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    Spink Food Fraud Prevention

    Introduction, Implementation, and Management
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-9619-3
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    King Food Safety Management

    Implementing a Food Safety Program in a Food Retail Business
    2013
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4614-6204-0
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    King Food Safety Management

    Implementing a Food Safety Program in a Food Retail Business
    2013
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-0199-9
    Medium: Buch
    69,54 € (inkl. MwSt.)
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    Kennedy / McEntire Food Traceability

    From Binders to Blockchain
    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-10900-4
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Fu / Bedale / Jackson Food Allergens

    Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2018
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-88278-9
    Medium: Buch
    96,29 € (inkl. MwSt.)
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    Hardin / Taormina Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54377-8
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hardin / Taormina Food Safety and Quality-Based Shelf Life of Perishable Foods

    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54374-7
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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    Fu / Bedale / Jackson Food Allergens

    Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks
    1. Auflage 2018
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-66585-6
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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