Fachgebiet
Medium
  • 25
Erscheinungsjahr
  • 1
  • 1
  • 5
  • 4
  • 2
  • 6
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Autoren
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Verlag
  • 1
  • 19
  • 3
  • 1
  • 1
Preis
  • 3
  • 22
Sprachen
  • 25
Verfügbarkeit
  • 24
  • 1
Katalog
  • 25
  • 1

Technische Wissenschaften

25  Treffer  für „Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition“


    Shapton Principles and Practices for the Safe Processing of Foods

    Revised
    Verlag: WOODHEAD PUB
    ISBN: 978-1-85573-362-6
    Medium: Buch
    76,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Kennedy Food Protection and Security

    Preventing and Mitigating Contamination during Food Processing and Production
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-1-78242-251-8
    Medium: Buch
    124,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Reilly Food Neophobia

    Behavioral and Biological Influences
    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-101931-3
    Medium: Buch
    239,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Downey Advances in Food Authenticity Testing

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100220-9
    Medium: Buch
    244,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Baines / Seal Natural Food Additives, Ingredients and Flavourings

    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-1-84569-811-9
    Medium: Buch
    205,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Næs / Varela / Berget Individual Differences in Sensory and Consumer Science

    Experimentation, Analysis and Interpretation
    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-101000-6
    Medium: Buch
    165,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Flanagan Handbook of Food Allergen Detection and Control

    UK ed
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-1-78242-012-5
    Medium: Buch
    274,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Holah / Lelieveld Handbook of Hygiene Control in the Food Industry

    2 ed
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100155-4
    Medium: Buch
    289,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Zhong Evaluation Technologies for Food Quality

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-814217-2
    Medium: Buch
    271,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Toldra Lawrie's Meat Science

    9 ed
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-323-85408-5
    Medium: Buch
    193,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Decker / Elias / McClements Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications

    Understanding Mechanisms of Oxidation and Antioxidant Activity
    Erscheinungsjahr 2010
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-1-84569-648-1
    Medium: Buch
    233,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    O'Sullivan A Handbook for Sensory and Consumer-Driven New Product Development

    Innovative Technologies for the Food and Beverage Industry
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100352-7
    Medium: Buch
    102,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Briggs / Brookes / Stevens Brewing

    Science and Practice
    Erscheinungsjahr 2004
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-1-85573-490-6
    Medium: Buch
    350,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Miedaner / Korzun Applications of Genetic and Genomic Research in Cereals

    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-102163-7
    Medium: Buch
    233,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Beeren / Groves / Titoria Reducing Salt in Foods

    2 ed
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100890-4
    Medium: Buch
    221,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Peter Handbook of Herbs and Spices

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-101617-6
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Peter Handbook of Herbs and Spices

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-101626-8
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Manley Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals

    Manual 2: Biscuit doughs
    Erscheinungsjahr 1998
    Verlag: Woodhead Publishing
    ISBN: 978-1-85573-293-3
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Findlay A Practical Guide to Sensory and Consumer Evaluation

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100378-7
    Medium: Buch
    89,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Batey / Miskelly Cereal Grains

    Assessing and Managing Quality
    2 ed
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100719-8
    Medium: Buch
    208,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    C / Visarada / Bhat Breeding Sorghum for Diverse End Uses

    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-101879-8
    Medium: Buch
    162,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Hill Brewing Microbiology

    Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste
    2. Auflage 2024
    Verlag: Elsevier LTD
    ISBN: 978-0-323-99606-8
    Medium: Buch
    261,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
    Bereits im Warenkorb

    Smart The Craft Brewing Handbook

    A Practical Guide to Running a Successful Craft Brewery
    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-102079-1
    Medium: Buch
    235,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Cauvain Baking Problems Solved

    2 ed
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-0-08-100765-5
    Medium: Buch
    205,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb

    Kumar Microbial Endophytes

    Prospects for Sustainable Agriculture
    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-818734-0
    Medium: Buch
    209,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
    Bereits im Warenkorb



Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular