Buch, Englisch, 193 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 312 g
Buch, Englisch, 193 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 312 g
Reihe: Food Microbiology and Food Safety
ISBN: 978-1-4939-5288-5
Verlag: Springer
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Industrielle Qualitätskontrolle
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Hygiene, Fleischhygiene
Weitere Infos & Material
An Introduction to Retail Food Safety.- Control of pathogens at retail.- Retail Food Safety – Total Store by Department.- The applications and uses of GFSI-benchmarked food safety schemes in relation to retail.- Control of Listeria monocytogenes at retail.- Control of viruses at retail.- An overview of Retail Food Hygiene in Europe.- Retail HACCP-based systems.- Sanitation and sanitation issues at retail.- Retail Food Handler Certification and Food Handler Training.- Retail food safety risks for populations of different races, ethnicities and income levels.