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Geowissenschaften

80  Treffer  für „Food Microbiology and Food Safety“


    King Food Safety Management Systems

    Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-44734-2
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Barach FSMA and Food Safety Systems

    Understanding and Implementing the Rules
    1. Auflage 2017
    Verlag: John Wiley & Sons Inc
    ISBN: 978-1-119-25807-0
    Medium: Buch
    55,50 € (inkl. MwSt.)
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    Yiannas Food Safety = Behavior

    30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance
    Softcover Nachdruck of the Original 1. 2015 Auflage 2016
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-4395-1
    Medium: Buch
    58,84 € (inkl. MwSt.)
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    Doyle / Jay-Russell Food Safety Risks from Wildlife

    Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-79627-7
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Doyle / Jay-Russell Food Safety Risks from Wildlife

    Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
    1. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-24440-2
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Bhat / Gómez-López / Gomez-Lopez Practical Food Safety

    Contemporary Issues and Future Directions
    1. Auflage 2014
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-118-47460-0
    Medium: Buch
    289,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chen / Yan / Jackson Antimicrobial Resistance and Food Safety

    Methods and Techniques
    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-801214-7
    Medium: Buch
    107,50 € (inkl. MwSt.)
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    Fink Food Safety, Plastics and Sustainability

    Materials, Chemicals, Recycling and the Circular Economy
    1. Auflage 2023
    Verlag: John Wiley & Sons Inc
    ISBN: 978-1-394-17456-0
    Medium: Buch
    212,50 € (inkl. MwSt.)
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    Jen / Chen Food Safety in China

    Science, Technology, Management and Regulation
    1. Auflage 2017
    Verlag: Turner Publishing Company
    ISBN: 978-1-119-23796-9
    Medium: Buch
    255,50 € (inkl. MwSt.)
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    Venkitanarayanan / Ricke / Thakur Food Safety in Poultry Meat Production

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-05010-8
    Medium: Buch
    235,39 € (inkl. MwSt.)
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    Nehra / Nain Handbook of Industrial Food Microbiology

    1. Auflage 2024
    Verlag: Apple Academic Press Inc.
    ISBN: 978-1-77491-526-4
    Medium: Buch
    187,50 € (inkl. MwSt.)
    vorbestellbar
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    Forsythe The Microbiology of Safe Food

    3. Auflage 2020
    Verlag: John Wiley and Sons Ltd
    ISBN: 978-1-119-40501-6
    Medium: Buch
    99,00 € (inkl. MwSt.)
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    Biswas / Micallef Safety and Practice for Organic Food

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-812060-6
    Medium: Buch
    137,50 € (inkl. MwSt.)
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    Torre / Aguilar / Kannan Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology

    Challenges and Health Implications
    1. Auflage 2022
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-77463-726-5
    Medium: Buch
    168,50 € (inkl. MwSt.)
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    Journal of Consumer Protection and Food Safety

    Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
    Verlag: Springer
    ISSN: 16615867
    Medium: Zeitschrift
    Institutionen - Online
    145,52 € (inkl. MwSt.)
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    Harrison Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-88302-1
    Medium: Buch
    71,68 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Harrison Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods

    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-66687-7
    Medium: Buch
    71,68 € (inkl. MwSt.)
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    Wallace / Sperber / Mortimore Food Safety for the 21st Century

    Managing Haccp and Food Safety Throughout the Global Supply Chain
    2. Auflage 2018
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-119-05359-0
    Medium: Buch
    166,50 € (inkl. MwSt.)
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    Xu Functional Nucleic Acids Detection in Food Safety

    Theories and Applications
    1. Auflage 2016
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-10-1617-2
    Medium: Buch
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    Xu Functional Nucleic Acids Detection in Food Safety

    Theories and Applications
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2016
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-10-9402-6
    Medium: Buch
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    Singh / Pant / Srivastava Environmental Microbiology and Biotechnology

    Volume 2: Bioenergy and Environmental Health
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-1574-95-5
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Singh / Pant / Srivastava Environmental Microbiology and Biotechnology

    Volume 2: Bioenergy and Environmental Health
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-1574-92-4
    Medium: Buch
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    Verma Industrial Microbiology and Biotechnology

    An Insight Into Current Trends
    2024. Auflage 2024
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-981-9719-11-2
    Medium: Buch
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    Hutkins Microbiology and Technology of Fermented Foods

    2. Auflage 2018
    Verlag: Turner Publishing Company
    ISBN: 978-1-119-02744-7
    Medium: Buch
    137,50 € (inkl. MwSt.)
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    Campbell-Platt Food Science and Technology

    2. Auflage 2017
    Verlag: John Wiley and Sons Ltd
    ISBN: 978-0-470-67342-3
    Medium: Buch
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