Buch, Englisch, 3120 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 276 mm, Gewicht: 450 g
Buch, Englisch, 3120 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 276 mm, Gewicht: 450 g
ISBN: 978-0-12-822521-9
Verlag: Elsevier Health Sciences
With approximately 270 outstandingly written chapters from the world's leading experts in food science, the book covers all aspects of food safety along the entire food chain and in one complete work, thus providing the ideal reference tool for professionals working across the multiple scientific disciplines and technologies that constitute modern food safety.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Hygiene, Fleischhygiene
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
Weitere Infos & Material
Approximately 270 chapters, organised via the following sections: Background and History of Food Safety Specific Food Groups and Their Distribution Chemical and Physical Hazards Biological Hazards Detection and Identification Methods Effective Control Mechanisms Management and Control Protocols Education and Communication Policy, Regulatory and Legal