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Medizin | Veterinärmedizin

141  Treffer  für „Food Microbiology and Food Safety“


    King Food Safety Management Systems

    Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-44734-2
    Medium: Buch
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Van der Heijden / Vanderheijden International Food Safety Handbook

    Science, International Regulation, and Control
    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8247-9354-8
    Medium: Buch
    307,50 € (inkl. MwSt.)
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    Iqbal Microbiology of Marine Food Products

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Delve Publishing
    ISBN: 978-1-77407-724-5
    Medium: Buch
    167,50 € (inkl. MwSt.)
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    Knowles Food Safety in the Hospitality Industry

    1. Auflage 2002
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-5349-7
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
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    Pawsey Case Studies in Food Microbiology for Food Safety and Quality

    Erscheinungsjahr 2002
    Verlag: RSC Publishing
    ISBN: 978-0-85404-626-3
    Medium: Buch
    49,50 € (inkl. MwSt.)
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    Farber / Snyder / Crichton Retail Food Safety

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2014
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-5288-5
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Yiannas Food Safety = Behavior

    30 Proven Techniques to Enhance Employee Compliance
    Softcover Nachdruck of the Original 1. 2015 Auflage 2016
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-4395-1
    Medium: Buch
    58,84 € (inkl. MwSt.)
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    Yiannas Food Safety Culture

    Creating a Behavior-Based Food Safety Management System
    2009
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-387-72866-7
    Medium: Buch
    128,39 € (inkl. MwSt.)
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    Yiannas Food Safety Culture

    Creating a Behavior-Based Food Safety Management System
    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2009
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4419-2500-8
    Medium: Buch
    128,39 € (inkl. MwSt.)
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    Farber / Snyder / Crichton Retail Food Safety

    2014
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-1549-1
    Medium: Buch
    53,49 € (inkl. MwSt.)
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    Ray / Bhunia Fundamental Food Microbiology

    5th Auflage
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-4665-6443-5
    Medium: Buch
    125,50 € (inkl. MwSt.)
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    Doyle / Jay-Russell Food Safety Risks from Wildlife

    Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-79627-7
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Doyle / Jay-Russell Food Safety Risks from Wildlife

    Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
    1. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-24440-2
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Zaccheo / Palmaccio / Venable Zaccheo, A: Food Hygiene and Applied Food Microbiology

    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer-Verlag GmbH
    ISBN: 978-3-319-44973-9
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Food Safety 1994

    1. Auflage 1994
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8247-9290-9
    Medium: Buch
    340,50 € (inkl. MwSt.)
    Kurzfristig nicht lieferbar
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    Chen / Yan / Jackson Antimicrobial Resistance and Food Safety

    Methods and Techniques
    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-801214-7
    Medium: Buch
    107,50 € (inkl. MwSt.)
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    Venkitanarayanan / Ricke / Thakur Food Safety in Poultry Meat Production

    1. Auflage 2019
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-05010-8
    Medium: Buch
    235,39 € (inkl. MwSt.)
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    Forsythe The Microbiology of Safe Food

    3. Auflage 2020
    Verlag: John Wiley and Sons Ltd
    ISBN: 978-1-119-40501-6
    Medium: Buch
    99,00 € (inkl. MwSt.)
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    Forsythe The Microbiology of Safe Food

    2. Auflage 2010
    Verlag: Wiley-Blackwell
    ISBN: 978-1-4051-4005-8
    Medium: Buch
    86,00 € (inkl. MwSt.)
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    Roller Essential Microbiology and Hygiene for Food Professionals

    1. Auflage 2012
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4441-2149-0
    Medium: Buch
    66,50 € (inkl. MwSt.)
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    Biswas / Micallef Safety and Practice for Organic Food

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-812060-6
    Medium: Buch
    137,50 € (inkl. MwSt.)
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    Sabour / Griffiths Bacteriophages in the Control of Food- And Waterborne Pathogens

    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-55581-502-8
    Medium: Buch
    148,50 € (inkl. MwSt.)
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    Sofos Advances in Microbial Food Safety

    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Elsevier Science & Technology
    ISBN: 978-1-78242-107-8
    Medium: Buch
    327,50 € (inkl. MwSt.)
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    Robinson / Batt ENCY OF FOOD MICROBIOLOGY 2/E

    2. Auflage 2014
    Verlag: Elsevier LTD, Oxford
    ISBN: 978-0-12-384730-0
    Medium: Buch
    1.459,40 € (inkl. MwSt.)
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    Harrison Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-88302-1
    Medium: Buch
    71,68 € (inkl. MwSt.)
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