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115  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Ferrières Sacred Cow, Mad Cow - A History of Food Fears

    Erscheinungsjahr 2005
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-13192-6
    Medium: Buch
    43,50 € (inkl. MwSt.)
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    Rees The Fulton Fish Market

    A History
    1. Auflage 2022
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55462-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    32,99 € (inkl. MwSt.)
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    Rees The Fulton Fish Market

    A History
    Erscheinungsjahr 2023
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-20257-2
    Medium: Buch
    25,50 € (inkl. MwSt.)
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    Newman The Secret Financial Life of Food

    From Commodities Markets to Supermarkets
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: COLUMBIA UNIV PR
    ISBN: 978-0-231-15670-7
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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    Newman The Secret Financial Life of Food

    From Commodities Markets to Supermarkets
    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: COLUMBIA UNIV PR
    ISBN: 978-0-231-15671-4
    Medium: Buch
    20,50 € (inkl. MwSt.)
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    Newman The Secret Financial Life of Food

    From Commodities Markets to Supermarkets
    1. Auflage 2012
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52734-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    20,99 € (inkl. MwSt.)
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    Mendelson Chow Chop Suey

    Food and the Chinese American Journey
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54129-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,99 € (inkl. MwSt.)
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    Mcwilliams / McWilliams A Revolution in Eating

    How the Quest for Food Shaped America
    Erscheinungsjahr 2005
    Verlag: Deg Press
    ISBN: 978-0-231-12992-3
    Medium: Buch
    40,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chen Chop Suey, USA

    The Story of Chinese Food in America
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16893-9
    Medium: Buch
    26,00 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15832-9
    Medium: Buch
    38,00 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15833-6
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54093-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    29,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hoenig Garden Variety

    The American Tomato from Corporate to Heirloom
    Erscheinungsjahr 2017
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-17908-9
    Medium: Buch
    38,50 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Drinking History

    Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: COLUMBIA UNIV PR
    ISBN: 978-0-231-15116-0
    Medium: Buch
    30,50 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Eating History

    Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
    Erscheinungsjahr 2009
    Verlag: Deg Press
    ISBN: 978-0-231-14092-8
    Medium: Buch
    30,50 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Drinking History

    Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages
    1. Auflage 2012
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53099-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    20,99 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Drinking History

    Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages
    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15117-7
    Medium: Buch
    20,50 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Eating History

    30 Turning Points in the Making of American Cuisine
    Erscheinungsjahr 2011
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-14093-5
    Medium: Buch
    21,00 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Eating History

    Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
    Erscheinungsjahr 2009
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-51175-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    21,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hoellmann / Höllmann The Land of the Five Flavors

    A Cultural History of Chinese Cuisine
    Erscheinungsjahr 2013
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16186-2
    Medium: Buch
    41,50 € (inkl. MwSt.)
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    Höllmann The Land of the Five Flavors

    A Cultural History of Chinese Cuisine
    1. Auflage 2013
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53654-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    46,99 € (inkl. MwSt.)
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    Symons Meals Matter

    A Radical Economics Through Gastronomy
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55160-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    37,99 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Cheese, Pears and History in a Proverb

    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15251-8
    Medium: Buch
    25,00 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    1. Auflage 2015
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53908-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    30,99 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Cheese, Pears, and History in a Proverb

    1. Auflage 2010
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-52693-7
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    26,99 € (inkl. MwSt.)
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